De tattoo

 

Onze Airbrush tattoos worden gezet met behulp van huidvriendelijke verf. De verf is op alcohol gebaseerd en waterproof.
Hoe lang de Airbrush tattoo precies blijft zitten is afhankelijk van een aantal factoren;

  • huidtype
  • plek van de tattoo
  • verzorging

Huidtype

De ene huid geeft meer vet af dan de ander.

 

Plek van de tattoo

Een tattoo die op het bovenlichaam of op een plaats waar het bot vlak onder de huid zit, heeft een kortere levensduur. Dit heeft te maken met de droogte van de huid van het onderlichaam. Ook wanneer je kleding over je tattoo draagt kan de tattoo een kortere levensduur hebben door de slijtage ervan. Eigenlijk is de beste plek voor de tattoo een plek met weinig slijtagerisico. 

 

Verzorging

Met een Airbrush tattoo kan gezwommen worden. Let er wel op dat je de tattoo niet insmeerd met lotion of droog wrijft. Dep de tattoo voorzichtig droog of beter nog, laat de tattoo aan de lucht drogen.  
Om de tattoo langer te behouden, kun je er babypoeder op strooien als deze nat is geworden. 
Om de tattoo te verwijderen kun je lotion, baby-olie of water en zeep gebruiken. Bij sommige verfsoorten is water en zeep niet voldoende en kun je alcohol gebruiken. 

Een goede verzorging van je tattoo zorgt voor een langere levensduur. Helaas kunnen we nooit een exacte levensduur garanderen omdat dit, zoals je hiervoor hebt kunnen lezen, afhankelijk is van een aantal factoren. We zeggen dan ook dat bij een goede en juiste verzorging een Airbrush tattoo kan blijven zitten van 2 tot ongeveer 5 dagen.

gallery/nek
gallery/bovenarm
gallery/arm
gallery/schouderblad